Verzorgen van professionele IT oplossingen

Welkom bij Reuzado

Uw partner in ICT-dienstverlening

Opkopen oude hardware

Overname oude hardware
Reuzado heeft al ruim tien jaar ervaring met de in- en verkoop van oude hardware. Hierdoor hebben we een groot internationaal netwerk voor de afzet en kunnen wij ook de best prijzen bieden voor uw oude hardware.

Het traject verloopt volgens een aantal stappen:

Contact
De start is dat u contact met ons opneemt. U geeft aan wat u wilt aanbieden. De stelregel is dat hoe meer informatie, specificaties etc, u over de producten heeft hoe accurater wij een bod kunnen doen.

Het is ook mogelijk dat u dat niet weet en er geen tijd voor heeft om het uit te zoeken. In dat geval krijgt u achteraf een marktconform voorstel voor de goederen.

U geeft vervolgens aan of u gebruik wilt maken van onze overige diensten.

• Logistiek
Wij kunnen de goederen ophalen vanuit elke situatie. Of ze nu klaar staan op een pallet of nog aangesloten op de werkplek.

• Datavernietiging
We kunnen gecertificeerd de data vernietigen, zie voor informatie over deze mogelijkheid bij het kopje ‘Diensten’. Wij zullen dan een passende offerte maken.

 

 

Logistiek
Indien er afgesproken is dat wij de goederen ophalen, zullen we dat in overleg met eigen vervoer en eigen personeel gaan doen.

Inventarisatie
Bij binnenkomst zullen de goederen geteld en getest worden.Alle uiterlijke kenmerken, tags etc, zullen indien mogelijk verwijdert worden. Indien de data vernietigd dient te worden gebeurt dat tijdens deze fase.

Rapportage
U ontvangt een uitgebreide rapportage van de ontvangen goederen. Indien de data gewist is ontvangt u daar tevens een certificaat voor. Na overleg en goedkeuring van de rapportage kunt u ons een factuur sturen voor de geleverde goederen.

Goede doelen
Indien gewenst kunnen wij uw apparatuur doneren aan een goed doel. Dit kan naar een van de projecten waar wij mee samenwerken of aan een goed doel van uw keuze.

Verkoop/ schenking aan eigen medewerkers
U verkoopt uw apparatuur het liefst door aan uw eigen medewerkers? Dat is ook mogelijk. Reuzado neemt u alle administratieve en logistieke handelingen uit handen.

Duurzaam vernietigen van oude apparatuur
Oude computers die niet meer verkoopbaar zijn, of geen waarde meer opleveren bij doorverkoop, worden bij ons ontmanteld voor hergebruik of duurzaam vernietigd. Wij zijn partner van gecertificeerde hergebruikers in de IT-sector die voldoen aan de WEEE richtlijnen voor duurzame elektronische afvalverwerking

Vragen? Wij staan voor u klaar!

+31 (0)23 – 551 98 21